Belysning

Viste du, at det er muligt at spare 30% af dit energiforbrug?

Ved en gennemgang af virksomhedens installationer, vil der være en stor sandsynlighed for, at en energi optimering på belysning og ventilation m.m., vil give besparelser, med tilbagebetalingstider på helt ned til 2-3 år.
LED belysning, sensor automatik og spare-motor, er en del af projektet. Vi opsætter desuden måleenheder, for at sikre, at besparelsen er vedvarende.

LED-Belysning

Standarder og farvestabilitet

LED-belysning bliver i stigende grad installeret i stedet for alternativer som traditionelle lysstofrør og halogenlyskilder. Men hvilke forholdsregler skal der tages, når et stabilt LED-anlæg skal etableres?

 

For bare få år siden var der ikke mange standarder at forholde sig til for LED-producenterne. Det gjorde markedet mere ustabilt. Nu findes der adskillige standarder inden for LED-teknologien, hvilket tilvejebringer produkter, som både levetids- og energimæssigt lever op til, hvad slutbrugeren af anlægget forventer.
Samtidig sker der i øjeblikket en ganske positiv udvikling i LED-industrien. Lysudbyttet og kvaliteten fordobles hvert tredje år. Dog findes der endnu belysningskoncepter, hvor LED-baserede løsninger af økonomiske årsager ikke egner sig specielt godt, og hvor ekstra skærpede krav til for eksempel blændingsgrænser spiller en stor rolle.

 

Læs mere ...

Privat

Alt i lamper hos Lysmesteren

Lysmesteren er Danmarks største kæde af belysningsbutikker.
Find inspiration i det nye katalog eller besøg vores butik i Gørlev og se det store udvalg.

 

lysmesterkatalog

 

Kontakt os for professionel vejledning på 5884 1400